Pentru alte informatii: 0742286413 sau 0742286419|roxana@tibetancosmetics.ro

Absorbante „Gentle Care”

10,00 lei

Cod Produs: 60145 Categorie:

Descriere

Conțin 38 de plante cu proprietăți antiseptice, diuretice, antiinflamantoare și analgezice. Printre componentele active regăsim alaun, angelica chineză, păpăpadie, caprifoi japonez, camferol, crizantema indiana, menta, gardenie.

Asigură o igienă eficientă și control bacterian, fiind un tratament eficient în infecțiile sau patologiile aparatului urinar:

– infecții urinare joase (cistite);

– infecții de tract urinar ( uretra, uretere) precum și în tratarea inflamațiilor prostatei.

Oferă o senzație de confort în profunzime și de lungă durată. Absorbantele „Îngrijire delicată” reduc riscul apariției cistitei și a infecțiilor urinare recurente. Acestea asigură o igienă eficientă, previn înmulțirea bacteriilor și, prin urmare, apariția cistitei. Proprietățile extractelor de plante, care intră în compoziția absorbantelor, contribuie la suprimarea dezvoltării microorganismelor patogene, ameliorează senzațiile de disconfort și accelerează procesul de vindecare.

Stratul superior al acestor absorbante este conceput dintr-un material natural nețesut, foarte moale și neted, care nu provoacă iritații pielii sensibile. Stratul interior conține o fitomembrană cu extracte din plante care are efecte antiseptice, diuretice analgezice și antibacteriene.

Se pot folosi în cure de tratament de până la 30 de zile, efectele terapeutice instalându-se după 24 de ore.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Absorbante „Gentle Care””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *