Pentru alte informatii: 0742286413 sau 0742286419|roxana@tibetancosmetics.ro

Gel de curățare „Beauty Ocean”, 150 g

27,90 lei

Cod Produs: 10202 Categorie:

Descriere

Curaţă eficient suprafaţa pielii, menține activitatea naturală de hidratare a pielii, normalizează echilibrul hidro- lipidic. Activează mecanismele naturale de protecţie a pielii.Este eficient pentru tenul uscat.Gelul de curățare conține un complex de factori naturali de hidratare a pielii: sodiu PCA, acid lactic și lactat de sodiu. Acest gel este îmbogățit cu aminoacizi, colagen și retinol (vitamina A).

Sodiu PCA, un aminoacid natural derivat din legume, zahăr sau amidon, este baza procesului natural de hidratare a pielii:absoarbe în mod eficient şi retine umezeala, mentine nivelul optim de umiditate, ajută la netezirea ridurilor mici. Acidul lactic are cel mai puternic efect de hidratare al tuturor AHA-acizilor, pentru că este component natural de hidratare al pielii: stimulează exfolierea și se reînnoiesc celulele pielii. Lactatul de sodiu reface în mod activ deficitul de apă în piele și restabilește nivelul pH-ului.Retinolul (vitamina A) are proprietăți antioxidante excelente, luptă cu succes împotriva radicalilor liberi.

Mod de utilizare: O cantitate mică de gel se amestecă cu apă, pentru a forma o spumă. Se aplică pe pielea umedă, se masează timp de 1-2 minute, apoi clătiți cu apă călduță.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel de curățare „Beauty Ocean”, 150 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *